Kembujeh School Friends

Gæstebog

Skriv en hilsen her ved at klikke på den blå knap. Det er dejlig når du skriver i gæstebogen, det er med til at skabe liv på hjemmesiden. Indlæg af forretningsmæssige karakter vil blive slettet Så hold dig ikke tilbage - skriv en hilsen. Indlæg der opfordre til direkte kontakt mellem skolen, skolen lærere eller headmaster, vil blive slettet. For at bestyrelsen kan bevare overblikket over foreningens aktiviteter er al henvendelse nødt til at gå gennem formanden.

Skrevet af Annw Marie Hegelund, d. 01-12-2012

Jeg glemte at skrive, at vi flyver ned den 15. marts.

Skrevet af Anne Marie Hegelund, d. 30-11-2012

Hej Kirsten og Marie
Jeg flyver til Gambia sammen med en kollega, der også er sponsor. Jeg skal være dernede i 2 uger. Øv der kan ikke blive til tre uger denne gang. Men det må jeg så gøre bedre i november 2013.
Jeg har hørt rygter om at der også er andre sponsorer, der overvejer at skulle til Gambia midt i marts.
Mange hilsner
Anne Marie

Skrevet af Marie Valbjørn, d. 30-11-2012

Åh, den drillenisse har været på spil igen, der skal stå lige og ikke li8ge.

Skrevet af Marie Valbjørn, d. 30-11-2012

Hej alle.
Jeg ved godt, det er tidligt at spørge, men er der nogen der har tænkt på at tage til Gambia i marts/april? Det er jo træls at være alene på cafeen til "eftermiddagskaffe! m.m.. Hvis så skriv li8ge en lille hilsen.

Skrevet af Kirsten Kromann Andersen, d. 29-11-2012

Hej alle
Hvem skal afsted til Gambia i marts måned Er der een der mangler en ledsager da vi jo helst skal være flere dernede ,men denne gang er jeg mere modig Billetten skal vel betales i december og jeg skal have et værelse Hvordan bestiller man det hvis nman skal med mango

Tante Kate vi ses den 25 februar 2013.

Skrevet af Kate Steen Hansen, d. 26-11-2012

Hej alle.
Hvor er det dejligt at læse at i har haft nogle dejlige uger , sammen med vores skønne unger :-)
Glæder mig vildt meget til at skulle derned den 25 februar og 3 uger til den 18 marts, håber nogle af jer er dernede, men jeg bor altid på Bakotu og ved hvor i mødes hi hi.
Dejlige skønne billeder, var selv med til det arengement der samlede ind til toiletterne, så blev rigtig glad da jeg så billederne.
Rigtig glædelig jul og godt skoleår.
Kate Steen Hansen

Skrevet af Ulla Krogh, d. 24-11-2012

Kære alle Gambia deltagere i november2012.
Vi har nu været hjemme i en uge efter en fantastisk oplevelsesrig tur til Gambia, hvor det hele bare fungerede rigtig godt. derfor en kæmpe stor tak til bestyrelsen for det arbejde, som de udfører hver eneste dag, som kommer børnene til gode, men så sandelig også os sponsorer. Vore tanker går stadig til børnene og deres familier. Glade ansigter og latter er stadig på vore nethimder. Det bliver sværere og sværere for hvert år at sige farvel til dem, når vi rejser hjem.
En hel speciel tak til Anne Marie og senere Jørgen, som startede projektet og gjort det muligt for os sponsorer, at få disse dejlige oplevelser. Skal vi afsted igen. Ja, det skal vi :-)
Vores chauffør Assan fortalte os med glæde, at han havde kørt med mange turister i de sidste 18 år. Han understregede at kembujeh school friends projektet absolut er det bedste projekt i Gambia p.g.a. at vi som sponsorer kommer ud til børnenes familier og er sammen med familierne. På den måde viser vi den enkelte gambianer respekt, som betyder ligeså meget for dem, som penge gør. Endnu et skulderklap til Anne Marie.
Det er også rigtig dejligt at lære andre sponsore at kende og have fælles oplevelser.
Kærlig hilsen fra 4 Gambia fans.
Ruth, Birthe, Henry og Ulla

Skrevet af Villy Irmschler, d. 23-11-2012

Kære Medrejsene i ugerne 44-45-46-47 og de læser dette.
Tak for en dejlig 3ugers ferie sammen med dejlige mensker med den samme instilling til at gøre noget for ander. I dette tilfelde børn. Dette der gør at vi har det godt og overskud til at hjælpe der nede. Jeg husker især de dage hvor vi var sammen med alle de dejlige børn vi har til sammen og som vi vil gøre rigtig meget for. Især tænger jeg på badedagene hvor vi stod sammen om at give alle en stor oplevelse, hvilket så vidt jeg kunne se, lykkes. Nu er alle kommet hjem til den vante trædemølle og jeg ser frem til at vi igen kan være sammen den 3-3-2013, hvad med et Kl.slædt.
Til Jan, du behøver ikke unskylle din vitc, har bestildt nye. Nå bestyrelsen finder ud af om der komme en contener så lad mig høre.
MKH. Villy

Skrevet af Helle Bramsgaard, d. 22-11-2012

Ja, så er endnu 3 ugers "ferie" i Gambia slut for i år. Hvor var det dejligt at se alle de glade børn og deres familier igen. Skønt at være på skolen til indvielse af den nye nurcery skole. De søde små sang og var rigtig glade. Der er en smule fremgang i enkelte familier, men desværre også en enkelt hvor der var tydelig tilbagegang og det var trist at se. Alt i alt en herlig ferie med mange oplevelser.

Skrevet af Jan Højgaard (webmaster, best. medlem), d. 20-11-2012

Kære Marianne
Tak for dit indlæg, som giver mulighed for at fortælle lidt om foreningens arbejdsgang.
Jeg kan se du har forsøgt via en tilsvarende forening at få kontakt (ngayenschoolfund.dk). Vores hedder Kembujeh School Friends og støtter kun børn i Kembujeh lokalområde.
Man kan ikke via denne hjemmeside skrive til børnene i Gambia, men har mulighed for at få et brev med, når et bestyrelsesmedlem rejser på opfølgningsbesøg. (Se under bestyrelse)
Vedr. billeder, så sørger vi for - så vidt mulig - at der tages et billede af hvert barn, når der skal betales skolepenge. Det er ikke mulig at bestille særlige billeder af børnene, men igen kontakt evt en af de medlemmer af foreningen der tager på besøg - så er der måske en mulighed, afhængig af den enkeltes program.
Vil du møde de øvrige medlemmer er du velkommen til vores generalforsamling, som er fastlagt til den 3. marts 2013 i Silkeborg. (Nærmere på hjemmesiden senere)

Skrevet af paul-uwe grunwald, d. 19-11-2012

hej, jane jeg håber i har det godt i gambia. paul og jeg har prøvet at kontakte jer via ngayenschoolfund.dk. det er ikke lykkedes os. vi ville gerne se et billede af hisa, der er større end det jeg har, og evt. skrive til hende via hjemmesiden. hilsen marianne grunwald

Skrevet af Jan Højgaard, d. 16-11-2012

Nej, hvor flovt
jeg fik skrevt fejl e-mail
i den sidste oplysning i gæstebogen.
Den rigtige er
jhedb@it.dk

Skrevet af Jan Højgaard, d. 15-11-2012

Kære Kirsten og Louise
Kalenderne er i trykken - de forventes færdig i slutningen af november. De kan købes ved henvendelse til et af bestyrelsesmedlemmerne.

Billeder fra den fine toiletbygning og indvielse af nurcery skolen vil snarest komme på hjemmesiden.

Til Villy, håber du fik nogen til at tage ekstra briller med til Gambia, der blev jo uventet behov for dem - efter badedagen - (undskyld Villy)

Til alle
Brug gæstebogen og skriv gerne - på den måde kan vi holde kontakt mellem møderne (og turene til Gambia)

Skrevet af Betty Jørgensen, d. 17-10-2012

Hej til alle jer der snart tager turen til Gambia. Hvor vil jeg komme til at tænke på jer mange gange de næste uger og håber i alle får en dejlig tur. Jeg vil glæde mig til jeg forhåbentlig snart får mit nye barnebarn som jo er værd at blive hjemme for. Nok også noget nær det eneste der kan holde mig fra Gambia. Mange tanker fra Betty

Skrevet af Kate Sten Hansen, d. 16-10-2012

Hej Alle.
Jeg prøver lige denne vej , så Anne Marie ikke skal bruge frimærke.
Jeg har modtaget et billel af sponserbarn nr. 632 som ikke er mit.
Send mig en mail med adrassen så sender jeg det hurtigst muligt ;-)
OG GOD TUR TIL ALLE DER SNART SKAL AFSTED.
De varmest hilsner
Kate Steen Hansen